Risør Håndtverk & Vaktmestertjeneste AS utfører oppdrag som diverse forefallendearbeid på hus og fritidsbolig – utvendig og innvendig.

Malerarbeid, snekring, muring, tapetsering, montering og sparkling av gips, legging av parkett/laminat, legging av shingeltak og bortkjøring av avfall for å nevne noe.

Alarmutrykning

Risør Håndtverk & Vaktmestertjeneste AS påtar oss også utrykningstjeneste ved alarm. I den forbindelse kan vi vise til sikkerhetsklarering med politimyndighetene. Vi utfører også vaktmestertjenester som tilsyn og klargjøring av fritidsboliger.

Spesialinnredning til boliger og hytter

Risør Håndtverk & Vaktmestertjeneste AS kan levere spesialinnredning til boliger og hytter, samt at vi kan bistå med tegninger og idéer i forhold til funksjonalitet og utforming om det er ønskelig.

Møbelrestaurering

Risør Håndtverk & Vaktmestertjeneste AS restaurerer/fornyer gamle møbler og innredninger samt monterer møbler og eventuelt annet inventar som trenger en overhaling!

Blikkenslagertjenester

Vi leverer og monterer alt av beslag, takrenner, luftehatter, pipehatter, takstiger, snøfangere, feierplattformer takbroer og ellers alt av blikk.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om pris og utførelse av oppdraget.